28 ianuarie 2022

Ion SIUGARIU, poetul-erou - ca stare de spirit... 2005 - comemorare 60 de ani de eternitate

Azi, la 17 ani de la eveniment, publicarea filmarii acesteia reprezinta si „In Memoriam” Augustin COZMUTA, Stefan BELLU, Petre LESIU, Stefan RUSU, Ion BOGDAN (Dumitru IUGA), Ion M. MIHAI, Ion BURNAR, Dragomir IGNAT, Nicu REMETEAN, Paul ANTONIU, Nicolae PETRICEC, Vasile DOBRA, Mihail I. VLAD, Claudian COSOI si altii... -

cenaclisti in „Arta” si „Nord”ul Maramuresului, alaturi de ceilalti participanti la Sedinta de lucru, in 29 ianuarie 2005 pe scena, atunci consacratului „Camin cultural din Tautii-Magherauș”, azi de nerecunoscut... dupa „trecerea la alt nivel”, si sub toate aspectele, in 2008, respectiv in Casa Oraseneasca de Cultura (la min. 27 vedeti „ambientul” interior general)! Insa... „Societatea oamenilor cu pareri”, din pacate, s-a transformat invers fata de vremea cand intr-un „cocteil” veritabil incapeau toate parerile, si se regaseau si cele contrare - fara a se leza, si se armonizau - adica... era vremea cand inca oamenii mai aveau rabdare sa se asculte si unii pe altii... ca sa nu zic si ca se frecventau regulat, raspundeau invitatiilor cu interes si asteptau chiar ocaziile acestea! PS: cu cat sunetu-i mai deficitar - cu-atat poate-i mai provocatoare reflectia :)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

APRECIEZ BUNA INTENȚIE!
NOTĂ: dacă nu aveți cont GOOGLE puteți lăsa un ”Comentariu” pentru oricare postare din Blog - alegând mai jos opțiunea ”Anonim” și declinându-vă identitatea sau aplicând e-mail-ul Dvs. imediat în continuarea mesajului creat... Cu încredere! S-AUZIM NUMAI DE BINE - CÂT MAI CURÂND! Cu prietenie A.M.