8 decembrie 2015

Lucia Soreanu-Şiugariu, soţia poetului-erou Ion Şiugariu, s-a stins din viaţăPios omagiu celei care a fost Doamna Lucia SOREANU-ȘIUGARIU, Cetățean de Onoare al orașului Tăuții-Măgherăuș – soția poetului-erou Ion ȘIUGARIU, acum la trecerea ei în eternitate. 
Existența sa jertfelnică în numele Iubirii, Adevărului  și Păcii au reprezentat crezul și cauza întregii sale vieți. Fie-i țărâna ușoară.
Consiliul Local al Orașului Tăuții-Măgherăuș
Primar, Anton ARDELEAN
 ***

Regretăm trecerea în neființă a distinsei doamne Lucia SOREANU-ȘIUGARIU, care prin truda ei, pe parcursul a 70 de ani, a păstrat vie memoria poetului-erou Ion ȘIUGARIU. 
Veșnică recunoștință pentru neobosita sa dăruire cu care a reflectat razele Poetului-Soare în locul nașterii sale. Odihnă eternă. 
Primăria Orașului Tăuții-Măgherăuș
Primar, Anton ARDELEAN
 *** 

Împărtășim durerea descendenților  Familiei SOREANU-ȘUGAR din Băița, acum la trecerea în neființă a Distinsei Doamne Lucia SOREANU-ȘIUGARIU, soția-martir a poetului-erou Ion ȘIUGARIU
Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică alături de alesul inimii sale, înspre care a călătorit cu zel  șapte decenii, înnobilându-i numele, versul și memoria. Pios omagiu. 

Familia Olivia și Anton ARDELEAN


***


„Cât este de lung și de greu drumul sufletului…” înspre Nemurire! 
Lucia SOREANU-ȘIUGARIU este  de-acum în Țara Crinilor, alături de Soare.  
 

PIOS OMAGIU CELEI CARE A NEMURIT ȘI  ILUMINAT 
OSÂRDIA ȘI JERTFA POETULUI-EROU ION ȘIUGARIU 
(n. 1914, Băița, România – d. 1945, Brezno, Slovacia).

Ce vârstă are Poetul? Ce vârstă are Muza sa? 
Poetul și Muza sa au tot timpul. Poetul și Muza sa au Eternitatea. 
„Nu-L lăsați pe Dumnezeu să se plimbe singur!”

Pace eternă sufletelor regăsite în Împărăția Cerului. 

Casa Orășenească de Cultură, Tăuții-Măgherăuș
Director Angela MICLEA 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

APRECIEZ BUNA INTENȚIE!
NOTĂ: dacă nu aveți cont GOOGLE puteți lăsa un ”Comentariu” pentru oricare postare din Blog - alegând mai jos opțiunea ”Anonim” și declinându-vă identitatea sau aplicând e-mail-ul Dvs. imediat în continuarea mesajului creat... Cu încredere! S-AUZIM NUMAI DE BINE - CÂT MAI CURÂND! Cu prietenie A.M.