25 octombrie 2013

Festivalul Naţional Muzical de interpretare vocală şi instrumentală “LIRA”

Centrul Cultural Virtual “Artist pentru Artă”, în parteneriat cu Primăria Oraşului Tăuţii-Magheraus, organizează în perioada 15 – 17 noiembrie 2013 Festivalul Naţional Muzical de interpretare vocală şi instrumentală “LIRA” la Casa de Cultură a Oraşului Tăuţii-Magheraus, Strada 1, nr. 194, Maramureş.
Festivalul Naţional Muzical de interpretare vocală şi instrumentală “LIRA” este un eveniment cultural ce are ca scop susţinerea şi promovarea talentului artistic, precum şi descoperirea şi promovarea interpreţilor de toate vârstele.
 
Secţiuni:
1. Muzică clasică
A. Clasică Vocală 
Concurenţii vor prezenta o lucrare muzicală, arie sau lied acompaniaţi de corepetitor personal sau de negativ, încadrându-se în maximum 5 minute.

B. Muzică Instrumentală 
Concurenţii vor prezenta o lucrare muzicală, un colaj muzical, cu sau fara partitură, care sa se încadreze în maximum 5 minute.

 
2. Muzică uşoară
A. Interpretare
Concurenţii vor prezenta o melodie la alegere din repertoriul naţional sau internaţional, adecvată vârstei, cu suport negativ (format audio sau mp3).

B. Creaţie
Se vor prezenta piese compuse în perioada 1 ianuarie 2013 – 15 noiembrie 2013

 
3. Muzică populară
Concurenţii vor prezenta un cântec, poate sa fie doină (nu este obligatorie), cântec doinit, baladă, cântec epic, piesă cu tempo mişcat etc., care să se încadreze în maximum 4 minute. De asemenea, artiştii trebuie să cunoască detalii despre portul popular pe care îl prezintă.
Categorii de vârstă:
-         Categoria 7-9 ani
-         Categoria 10-12 ani
-         Categoria 13-15 ani
-         Categoria 16-18 ani
-         Categoria peste 19 ani
Site-ul oficial: http://www.festivalullira.weebly.com

Informaţii suplimentare: tel. 0726631066, 0727352615

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

APRECIEZ BUNA INTENȚIE!
NOTĂ: dacă nu aveți cont GOOGLE puteți lăsa un ”Comentariu” pentru oricare postare din Blog - alegând mai jos opțiunea ”Anonim” și declinându-vă identitatea sau aplicând e-mail-ul Dvs. imediat în continuarea mesajului creat... Cu încredere! S-AUZIM NUMAI DE BINE - CÂT MAI CURÂND! Cu prietenie A.M.