26 martie 2012

22 martie: SEMINAR pe tema muncii dedicat partenerilor sociali la Tautii-Magheraus

Scris de Mihai Popan  - SURSA http://www.graiul.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=10305:seminar-pe-tema-muncii-dedicat-partenerilor-sociali-la-tuii-mgheru&catid=2:actualitate&Itemid=2


Marţi, de la ora 13, Casa orăşenească de cultură din Tăuţii Măgherăuş a găzduit un seminar pe tema pieţei locale a muncii, dedicat partenerilor sociali. Organizator: Federaţia ONG-urilor din Maramureş, în parteneriat cu Asociaţia Centrul de Cercetare şi Formare al Universităţii de Nord, Asociaţia Sistemul Urban Baia Mare, AJOFM Maramureş şi Asociaţia Consorţiul Zonal pentru Dezvoltare Socială. Seminarul este înscris în activitatea 8 “Evenimente pe piaţa muncii locale” din proiectul “Reţea de măsuri active de ocupare în 15 UAT-uri din Regiunea Nord-Vest”. Manager al proiectului este dl. Sorin Pop. Au participat şi au luat cuvîntul angajatori din Tăuţii Măgherăuş (Eaton, Optibelt, Tăuţi Iuga) şi reprezentanţi ai Liceului “Traian Vuia”. În sală s-au aflat inclusiv consilieri orăşeneşti (Cosmin Câmpan) şi angajaţi ai Primăriei oraşului. S-a vorbit şi despre rolul autorităţii publice locale în derularea proiectelor ce vizează formarea şomerilor pe piaţa muncii. De altfel, oraşul Tăuţii Măgherăuş face parte, alături de 14 comune, din Grupul de Acţiune Locală (GAL), ce are ca scop constituirea de parteneriate publice-private, cu obiectiv principal dezvoltarea resurselor locale şi crearea de locuri de muncă.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

APRECIEZ BUNA INTENȚIE!
NOTĂ: dacă nu aveți cont GOOGLE puteți lăsa un ”Comentariu” pentru oricare postare din Blog - alegând mai jos opțiunea ”Anonim” și declinându-vă identitatea sau aplicând e-mail-ul Dvs. imediat în continuarea mesajului creat... Cu încredere! S-AUZIM NUMAI DE BINE - CÂT MAI CURÂND! Cu prietenie A.M.