14 februarie 2012

„Pe mine - mie reda-ma” din cand in cand...

GHID - AGENDA ZILEI
MIERCUREA DE POEZIE - Poetii Angela Miclea si Nicoara Mihali vor recita miercuri, 15 februarie, la Teatrul Municipal Baia Mare
20:07:11 13 februarie 2012  | autor:  Adina Timis

Seria recitalurilor organizate la Teatrul Municipal Baia Mare, sub genericul "Miercurea de poezie", continua in 15 februarie. In cadrul celei de-a saisprezecea intalniri culturale, poetii Angela Miclea si Nicoara Mihali isi vor recita din creatiile proprii incepand cu ora 17.00, la sala "Studio" a Teatrului din Baia Mare. La eveniment au fost invitati scriitori, artisti si oameni de cultura, elevi, studenti si alti iubitori de poezie.

Evenimentul este organizat de Teatrul Municipal din Baia Mare si Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Maramures, in colaborare cu Asociatia Scriitorilor din Baia Mare, Revista „Nord Literar”, Cenaclul Scriitorilor din Maramures si Directia pentru Cultura Maramures.

Manifestarea se desfasoara pe parcursul intregului an, intrarea este libera, iar poetii care vor recita din propriile lor creatii vor fi acompaniati de pianistul Petru Damsa. 


SURSA: http://www.emaramures.ro/stiri/61911/MIERCUREA-DE-POEZIE-Poetii-Angela-Miclea-si-Nicoara-Mihali-vor-recita-miercuri-15-februarie-la-Teatrul-Municipal-Baia-Mare-

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

APRECIEZ BUNA INTENȚIE!
NOTĂ: dacă nu aveți cont GOOGLE puteți lăsa un ”Comentariu” pentru oricare postare din Blog - alegând mai jos opțiunea ”Anonim” și declinându-vă identitatea sau aplicând e-mail-ul Dvs. imediat în continuarea mesajului creat... Cu încredere! S-AUZIM NUMAI DE BINE - CÂT MAI CURÂND! Cu prietenie A.M.