28 mai 2011

ZILEL LICEULUI TRAIAN VUIA (ziua a 3-a) : Serbarea scolara - sambata 28 mai 2011 ora 17

1.  Incepem serbarea noastra cu poeziile Rugaciune si Glosa de Mihai Eminescu, moment pregatit de actorul Claudiu Pintican. Cu ocazia zilelor scolii am initiat colaborarea cu domnul Pintican, colaborare care ne-am dori sa o continuam. Vor recita elevii: Tamas Georgiana din clasa a Vl-a A, Hies Andreea din clasa a V-a A, Pop Maria din clasa a Vlll-a B, Chereches Paul din clasa a Vl-a B si Szondi Denis din clasa a Vll-a A. In fundalul sonor veti recunoaște desigur naiul   maestrului Gherorghe Zamfir, interpretand Serenada de Schubert. 
2.    Ansamblul coral al liceului nostru ne va canta cantece din Mexic, Rusia, Franta si Romania. Corul a fost pregatit de doamna profesoara de muzica
Bolchis Liana.
3.  Prescolariii ne vor dansa un dans modern. Ei au fost pregatiti de doamna Radut Ioana. 
4.  Elevii din clasa a II -a pregatiti de doamna invatatoare Coman Maria ne vor
prezenta momentul pe care ei l-au numit La sezatoare.  
5.   Micutele Preda Larisa si Barbos Dalia din grupa pregatitoare ne vor recita
poeziile Casa noastra de Dan Faur si Darul iubirii. Ele au fost indrumate de
doamna educatoare Ratiu Marioara.

6.   Cei mai mici artisti din serbarea noastra sunt din grupa mica. Ne vor recita: Ardelean Alexia poezia Simturile, Hotea Alexandra poezia Murdarica iar Szekefy Eduard poezia Familia. Maria Noje va interpreta cantecul Maramures plai cu flori. Piticii au fost indrumati de doamnele educatoare Muresan lleana si Chereches Amalia.
 
7.   Urmatorul moment a fost pregatit de doamna invatatoare Pomian Viorica si este dedicat zilei de 1 lunie. Dana Chereches si Patricia Chira vor recita poeziile Ziua copilului si 1 lunie iar ceilalti elevi de clasa I vor canta cantecele Ziua copilului si Daca vesel se traieste, variantele in limbile romana si engleza.
8.   Urmeaza dans popular cu elevii din clasa a IV-a. Ei au fost indrumati de doamna invatatoare Bonis Eniko.
9.   Prescolarii Alexandra Cirt si David Coman vor recita poeziile Ochelarii bunicii de Otillua Cazimir si SfatuI jucariilor de Elena Farago.I-a invatat sa recite atat de frumos doamna educatoare Ratiu Marioara.
10. Urmeaza dans spaniol cu elevii claselor a Vl-a pregatiti de doamna profesoara Laura Bogdan.
11. Elevii clasei a Ill-a au pregatit alaturi de Tnvatatoarea lor, doamna Mone Otilia o dramatizare dupa Soacra cu trei nurori. Sa-i ascultam!
12. Micutii Bonis lulia, Pop Rebeca, Pop Ricardo si Boros Nicola din grupa pregatitoare vor recita poeziile Pedeapsa matei de Elena Farago, Puisorul motat si Parintii mei.
13. Urmeaza dans unguresc cu elevii claselor a Vl-a. Au fost pregatiti de doamna profesoara Bogdan Laura.
14. Dansul modem Samba florilor va fi dansat de elevii clasei a IV-a pregatiti de doamna invatatoare Bonis Eniko.
15.  Elevii clasei a Vlll-a A ne vor vor prezenta momentul Descantecul - obicei traditional romanesc. I-a indrumat in pregatirea acestui moment domnul professor Dumitru Nicolae.                                            
16.  Eleva Mihut Anca din clasa a Vll-a B ne va canta  Spusu-i-am mamii de mica. Ea este membra a ansamblului folkloric Doruletul.
17. In incheiere ii vedem din nou pe elevii claselor a Vl-a de data aceasta cu un dans romanesc si anume Brasoveanca.
Va multumim pentru rabdarea si atentia dumneavoastra!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

APRECIEZ BUNA INTENȚIE!
NOTĂ: dacă nu aveți cont GOOGLE puteți lăsa un ”Comentariu” pentru oricare postare din Blog - alegând mai jos opțiunea ”Anonim” și declinându-vă identitatea sau aplicând e-mail-ul Dvs. imediat în continuarea mesajului creat... Cu încredere! S-AUZIM NUMAI DE BINE - CÂT MAI CURÂND! Cu prietenie A.M.