27 februarie 2011

(5) Maria MARIS-DARABAN, artist plastic si avocat Vasile MURESAN, poet - sau armonia liniei care aduna sentimentele risipite cu generozitate :

2 comentarii:

 1. Buna seara!
  Distinsa Doamna Angela Micle,
  Va rog frumos sa-mi primiti cele mai alese aprecieri din partea mea.Desi sunt - cred - prea mic pentru doamna Maria Maris Daraban,Domnia sa fiind un om de cultura consacrat,nu pot decat sa va scriu ca raman profund dator pentru onoarea si surpriza pe care mi-ati facut-o,publicand poeziile mele pe fundalul gravurii dumneaei.Vointa si fermitatea cu care ati facut invitatia membrilor cenaclului scriitorilor baimareni,a fost pe deplin justificata.
  Va multumesc inca o data.
  Cu maxim respect,
  av. Vasile Muresan-Val Mur

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. a trecut ceva vreme pana sa va pot invita din nou -
   de data asta la ceva... mai personal:

   http://www.emaramures.ro/stiri/61911/MIERCUREA-DE-POEZIE-Poetii-Angela-Miclea-si-Nicoara-Mihali-vor-recita-miercuri-15-februarie-la-Teatrul-Municipal-Baia-Mare-

   m-as bucura daca rezonam in continuare! cu bine!

   ps: cenaclul scriitorilor va fi invitat curand la urmatoarea comemorare
   (intarziata putin din pricina a doua carti despre siugariu - care-s inca in lucru. mai vorbim despre - in timp util.

   Ștergere

APRECIEZ BUNA INTENȚIE!
NOTĂ: dacă nu aveți cont GOOGLE puteți lăsa un ”Comentariu” pentru oricare postare din Blog - alegând mai jos opțiunea ”Anonim” și declinându-vă identitatea sau aplicând e-mail-ul Dvs. imediat în continuarea mesajului creat... Cu încredere! S-AUZIM NUMAI DE BINE - CÂT MAI CURÂND! Cu prietenie A.M.